• Közösségi média -

Dr. Márton Ádám László LL.M

Pozíció: irodavezető ügyvéd

Dr. Márton Ádám az Ügyvédi Iroda egyik névadó partnere. Jogi diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte. A Jogi egyetem elvégzése előtt a Pécsi Tudományegyetem Közgazdasági Karán magyar nyelven, illetve a Middlesex of London Egyetemen angol nyelven diplomázott közgazdászként. A jogi diploma megszerzését követően a Pécsi Tudományegyetemen megszerezte a munkajogi szakjogász címet. Feladatait magyar,angol és német nyelven látja el. A Budapesti Ügyvédi Kamara tagja.

A jogi egyetem elvégzése előtt különböző társaságokban ügyvezetői, gazdasági vezetői pozíciót töltött be. Az így szerzett tapasztalatai hozzásegítik, hogy Ügyfeleink érdekét mind jogi, mind közgazdasági szempontból is górcső alá vegye. Ügyvédjelölti éveit nemzetközi jogi irodákban töltötte. Az évek során országszerte ügyfelek perbeli képviseletével, ingatlanjogi tanácsadással és tranzakciók teljeskörű lebonyolításával, munkajoggal, hazai és külföldi tulajdonú cégek működésével kapcsolatban felmerülő társasági és kereskedelmi jogi kérdésekkel foglalkozott.

Kiemelkedő szaktudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a társasági jog, munkajog, ingatlanjog, az adatvédelem és információs jogok területén, ahol nemcsak a piaci szereplők igényeit, hanem a vonatkozó hatósági joggyakorlatot is átfogóan ismeri. Az Ügyvédi Iroda koordinációja és a peres képviselet ellátása mellett gazdasági társaságok komplex képviseletét tartja kiemelt szakterületének. Több jelentős gazdasági társaság M&A tranzakcióját vitte véghez jogi és adójogi háttér biztosításával.

Email: adam.marton@legalm.hu
Telefon: 0630/339-7064